Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lucy Charles droomt van olympische triatlon in Parijs 2024
Nieuws

Lucy Charles droomt van olympische triatlon in Parijs 2024

Zien we long distance triatlete Lucy Charles in 2024 in de olympische triatlon in Parijs? Het zou zo maar kunnen. De Britse topatlete verklaarde vorig jaar al in de aanloop naar Kona dat ze droomt van de Olympische Spelen. Tokio komt duidelijk te vroeg voor de tweevoudige vice-wereldkampioene Ironman, maar Parijs 2024 is nog een optie…

In de Britse Sigma Sport Specialized store daagden tientallen toeschouwers op om Lucy Charles te horen praten over triatlon, trainen, materiaal etcetera. Ze nam uitgebreid de tijd voor selfies en handtekeningen met de fans. Nadien stond ze John Levison van Tri247 te woord in een video-interview.

In dat interview kwam ze terug op een uitspraak die ze deed in een Zwift-video in 2018 in de aanloop naar Kona over de Olympische Spelen. Deze week maakte ze duidelijk dat Tokio er niet in zit, maar Parijs misschien wel. “Als een zwemmer heb ik altijd gedroomd om deel te kunnen nemen aan de Olympische Spelen. Misschien lukt het me als triatlete wel in Parijs 2024. Ik sluit die mogelijkheid niet uit,” aldus Lucy.