Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Valerie Barthelemy al weer aan het zwemmen: “De pijn valt best mee…”
Nieuws

Valerie Barthelemy al weer aan het zwemmen: “De pijn valt best mee…”

Maandag brachten we je het nieuws van de valpartij van Valerie Barthelemy waarbij de Belgian Hammer triatlete haar heiligbeen brak. Drie dagen later is ze alweer volop aan het herstellen. “Ik heb al een keer kunnen zwemmen en de pijn viel best mee, dus daar ben ik wel blij om…”

Triatleten en hun pijngrens… het blijft ons toch nog altijd verbazen. Je heiligbeen breken kan een pijnlijke zaak zijn. Maar volgens Valerie Barthelemy valt het wel mee. “Ik kan eigenlijk al vrij vlot weer bewegen, de pijn valt absoluut mee, het is niet zo heel erg,” vertelt ze ons vanuit Portugal. “En ik kon alweer gaan zwemmen, en daar ben ik echt wel blij mee.”

Such a ‘bummer’

De valpartij had zware gevolgen, maar het was eigenlijk gewoon een dom ongeluk. “Wat een ‘bummer’,” lacht Valerie. “Het was een stomme valpartij samen met mijn ploegmaatje. Zij slipte over een olievlek en haar fiets raakte mijn fiets. Het was een dom ongeluk. Maar omdat we helemaal niet snel gingen, heb ik de val volledig gebroken met mijn achterste en kwam alle kracht daarop.”

Op Instagram postte Valerie al een foto met krukken, met het goede nieuws dat de breuk meevalt. “De breuk is gelukkig een mooie, goede breuk dus het herstel zou goed moeten gaan. Ik ben niet zeker wat er de komende weken volgt, maar ik hoop er snel weer te staan,” aldus Valerie.