Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Innerme in zee met Kim Clijsters
Extra

Innerme in zee met Kim Clijsters

Ongetwijfeld zagen vele van jullie het bericht al passeren maar dat weerhoudt ons zeker niet om dit opmerkelijke nieuws nog eens te delen. Vanaf nu krijgt onze voedingspartner Innerme een bekend figuur als mede-eigenaar: Kim Clijsters. Opnieuw een grote stap voor oprichter Dirk Baelus die duidelijk steeds meer zijn stempel drukt op de markt van sportvoeding.

Innerme kende in 2018 een uiterst succesvol jaar en zag daarmee zijn omzet verdubbelen. Toch bleef de bekendheid van het merk enigszins wat onder de radar en daar moet het aan boord halen van Kim Clijsters een grote verandering in brengen. De ex-toptennister heeft ook een grote liefde voor gezonde voeding waardoor deze ‘match’ een feit werd.

Met Clijsters die nu mee aan het roer staat van Innerme is Dirk Baelus niet aan zijn proefstuk toe. Als ambassadeurs van het merk wist hij eerder al topsporters als Dennis Goossens (gymnastiek) en Wietse Bosmans (veldrijden) te strikken. Met Kim Clijsters vervoegt nu iemand ‘de familie’ die naam en faam maakte over de hele wereld. In haar tenniscarrière behaalde ze onder andere vier grandslam zeges en won ze drie keer de masters (officieus wereldkampioenschap).

Meer info vind je op de blog van Innerme.