Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van Almere naar Maastricht en van Richard Murray tot Donald Trump naar Kona…
Opvallend

Van Almere naar Maastricht en van Richard Murray tot Donald Trump naar Kona…

Iedereen trapt op zo’n dag als vandaag wel eens in een goed bedachte grap, maar deze 1 april viel er ook bij de triatleten heel wat absurd nieuws te rapen. Wij kozen de beste aprilgrappen van vandaag voor u uit, van de Challenge Almere die tot in Maastricht zou fietsen tot en met de aankondiging van Richard Murray dat hij zich verder gaat focussen op de lange afstand en naar Kona wil. Waar hij gezelschap zou krijgen van Donald Trump…

Konabound

Het was wellicht de kortste aprilgrap ooit, want meer dan 1 zinnetje was het niet bij Richard Murray: “I’m going long #KonaBound” oftewel “Ik stap over naar de lange afstand #OpWegNaarKona”… In de comments op de social media waren er toch een paar die twijfelden en die Richard Murray toch liever op de korte afstand zien blijven.

https://www.facebook.com/Richardtrimurray/posts/2256511327743689

Van Almere naar Maastricht

Onze collega’s van 3athlon.nl namen heel wat meer mensen bij de neus vandaag met de plotse aankondiging van een gloednieuw fietsparcours voor de Challenge Almere dat van Almere… naar Maastricht zou lopen. Race director Richard Belderok hield zijn gezicht nog goed in de plooi ook:

“Make Ironman great again”

“Make Ironman great again,” moeten ze bij 220triathlon gedacht hebben. Hun aankondiging dat niemand minder dan Donald Trump in oktober 2019 zou meedoen aan het WK Ironman in Kona mocht op heel wat reacties rekenen. Zo gek hadden we het zelf nooit durven verzinnen.

https://www.facebook.com/MercuryRisingTriathlon/posts/2397051790305566