Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Opnieuw dames bij #BeMilTriTeam
Drie van de dames schaven de techniek bij onder goedkeurend oog van Kurt Preem (foto: 3athlon.be/Gert-Jan D'haene)
Foto van de Week

Opnieuw dames bij #BeMilTriTeam

We kunnen ons eigenlijk niet meer herinneren hoe lang het geleden is, maar na enkele proefprojecten in 2018 komt de Militaire Triatlon Ploeg (NMP Tri) in 2019 weer naar buiten met een vrouwelijke vertegenwoordiging. De foto van de week brengt ons naar het zwembad van de marinebasis te Zeebrugge, waar voorbije week de eerste trainingsstage van het jaar plaatsvond voor het #BeMilTriTeam.

Het was een bont gezelschap van alle componenten en alle categorieën dat op maandagochtend verzameld werd ter voorbereiding op dat ene grote doel dit jaar: de militaire wereldspelen in Wuhan, China in oktober. Dat er zes van deze atleten zullen mogen gaan is geweten, de verdeling seniors/masters/dames is op dit moment nog een vraagteken.

Ten einde de selectie te vervolledigen werden het Port of Antwerp Triathlon Festival en het BK Sprint te Sint-Laureins door het kader van de ploeg met stip aangeduid als selectiewedstrijden voor Wuhan, verwacht je daar dus maar aan een uit de kluiten gewassen militaire vertegenwoordiging.

Geniet nog mee van de foto’s aan de hand van redactielid Gert-Jan D’haene en spot het verborgen redactielid.