Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgische duatleten in beeld in Powerman Alsdorf (video) en age group resultaten
Duathlon

Belgische duatleten in beeld in Powerman Alsdorf (video) en age group resultaten

Ondanks de ijskoude weersomstandigheden werd de Powerman duatlon in Alsdorf een spannende strijd, met een flink aantal Belgische duatleten in een hoofdrol. Niet alleen Jan Petralia deed het uitstekend met uiteindelijk een tweede plaats na de drafting diskwalificatie van Dirksmeier, ook onze age groupers zetten een paar topprestaties neer. In onderstaande video krijg je een mooi beeld van de wedstrijd. En we zetten nog even de beste Belgische resultaten op een rijtje.

We zagen opvallende comebacks zondag van Sam De Bruyn en Tom Van Driessche. Sam nam na zijn Ironman Hawaii finish in 2017 een sabbatjaar maar is ondertussen weer stevig aan het trainen. Het leverde hem een tweede plaats in de M30 categorie na een sterke wedstrijd. Tom Van Driessche gooide twee jaar blessureleed van zich af met een knappe overwinning in de M45 categorie. Hij ging Dimitri Gelders vooraf. Ook Carlos Coysman mocht mee op het podium na een tweede plaats in de M40 categorie. Bij de M50 werd Filiep Parein derde.

Age group resultaten Powerman Alsdorf