Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marten Van Riel over WTS Bermuda: “Ik verwacht een uitputtingsslag”.
Nieuws

Marten Van Riel over WTS Bermuda: “Ik verwacht een uitputtingsslag”.

Vandaag om 13Hr06 plaatselijke tijd of iets na 18 uur in België start in Bermuda de tweede World Triathlon Serie van het seizoen voor de mannen. Drie uur later gaan de dames van start voor hun volgende grote afspraak van het seizoen. Claire Michel start er bij de dames en bij de heren brengt ons land met Jelle Geen, Erwin Vanderplancke en Marten Van Riel drie atleten in stelling. Die laatste is de laatste weken opnieuw helemaal op dreef op training en kijkt alvast uit naar de race.

martenvanriel
Ow yeeeaah its racetime again! 😜 Feeling ready and excited to get on the starting line!! 😁 Tomorrow at 13.06 local time (18.06 🇧🇪 time) we will jump in the blue waters of Bermuda!! 😊Let’s get it!! 😁🤙

Marten Van Riel: “Ik heb het hier in Bermuda uitstekend naar mijn zin. Ik had na Abu Dhabi en mijn ziekte een kleine weerslag en voelde dat de trainingen minder goed verliepen. Maar de laatste drie weken voel ik ma al terug wat beter en hopelijk gaat het vanaf deze wedstrijd opnieuw in stijgende lijn met mijn conditie. Ik heb er alvast veel zin om opnieuw te racen. Het is een zwaar parcours maar net niet zwaar genoeg denk ik om echte verschillen te maken. Al zal het wel een uitputtingsslag worden en dat is normaal een raceverloop dat me wel moet liggen.

Indien je over een account beschikt kan je de race uiteraard opnieuw volgen op triathlonlive.tv