Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Maak de launch van de nieuwe Scott Kinabalu RC 2.0 exclusief live mee
Extra

Maak de launch van de nieuwe Scott Kinabalu RC 2.0 exclusief live mee

Het is geel en het is snel… Met die woorden kondigt Scott Running zijn nieuwe paradepaardje aan: de Scott Kinabalu RC 2.0. Veel geven ze bij Scott nog niet prijs, al hebben ze het wel over een drop van 3 mm, een gewicht van 255 gram en een hybride grip. De kleuren zijn, hoe kan het ook anders, geel met zwart. Op 15 mei kom je alles te weten over de Scott Kinabalu RC 2.0 want dankzij Scott Running en 3athlon.be maak jij kans om samen met een extra gast live in Brussel het exclusieve VIP-launch-event mee te maken en tussen de 50 genodigden een paar uitstekende lopers te treffen.

Het enige wat je moet doen, is ons een mailtje sturen met je naam en contactgegevens en het antwoord op de vraag: “In welk land ligt de berg waaraan de Scott schoen zijn naam ontleent?”

Onze onafhankelijke jury zal uit de inzendingen 1 winnaar trekken die samen met een extra gast welkom is op het launch event op 15 mei om 19 u. in Brussel.

Word je niet de winnaar van onze vip-event wedstrijd? Dan kan je nog altijd een gooi doen naar een van de eerste tien paar Scott Kinabalu RC 2.0 schoenen. Surf dan snel naar de site van Scott Running.