Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alexis Krug en Tom Mets leggen zich niet zomaar neer bij favorietenrol Heemeryck
Foto 3athlon.be - Gert-Jan D'haene
Nieuws

Alexis Krug en Tom Mets leggen zich niet zomaar neer bij favorietenrol Heemeryck

Dat bij de heren Pieter Heemeryck de grote favoriet is om zowel de Challenge Geraardsbergen op zijn naam te schrijven alsook de Belgische driekleur mee naar huis te nemen bestaat geen twijfel over. Natuurlijk worden de prijzen pas verdeeld aan de eindstreep en lieten we de laatste twee Belgisch Kampioenen op de halve afstand, Alexis Krug en Tom Mets, aan het woord.

Alexis Krug was er twee weken geleden ook bij in Samorin maar daar kende hij geen al te beste dag. Ondertussen zijn we twee weken later en is de regerende Belgisch Kampioen klaar om opnieuw orde op zaken te stellen…

Tom Mets kroonde zich twee jaar terug in Eupen tot Belgisch kampioen wat meteen zijn grote doorbraak was op de halve afstand. Met een overwinning in Leuven eind mei bewees Mets dat hij in zeer goede doen is en mikt volop op het podium en is benieuwd wat hij waard is tussen de internationale toppers die er zondag bij zijn.