Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Katrien Verstuyft en Sara Van de Vel klaar om De Muur te bestormen
Foto 3athlon.be - Gert-Jan D'haene
Nieuws

Katrien Verstuyft en Sara Van de Vel klaar om De Muur te bestormen

Morgen staat de Challenge van Geraardsbergen om het programma. Daaraan is ook het Belgisch kampioenschap gekoppeld en wij haalden dan ook de topfavorieten voor de camera. Wereldkampioene Alexandra Tondeur is wel niet van de partij, met Sara Van de Vel en Katrien Verstuyft krijgen we nog twee dames van internationale klasse aan de start die zich morgen kunnen meten met de internationale top.

Katrien Verstuyft stond vorige jaar op het podium en is ook dit jaar gebrand om opnieuw die tredes te betreden op de Grote Markt van Geraardsbergen. Het is voor de atlete van Runners’ Lab de eerste grote afspraak dit seizoen.

Sara Van de Vel bewees eerder dit jaar met een tweede plaats op Ironman 70.3 van Barcelona dat ze terecht haar plaats heeft binnen het PRO circuit. Het is voor de LTTD-atlete meteen voor het eerst dat ze zich kan meten met de internationale top in eigen land en aan die Belgisch driekleur denkt ze zeker ook…