Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Als je wint heb je vrienden… en anders ook…
Remco Meeusen en Volkwin De Smedt moedigen elkaar aan in Kinrooi (foto: Jack van Montfort)
Foto van de Week

Als je wint heb je vrienden… en anders ook…

In een overvolle, drukke triatlonweek hadden we nog geen tijd gehad om iets te brengen over de nochtans erg geslaagde Steengoed Maastriatlon in Kinrooi, maar daar komt met deze Foto Van De Week verandering in. We zetten namelijk altijd graag het hoge sportiviteit en fair play gehalte van de triatlonsport in de kijker en dat is in deze foto niet anders. Terwijl Volkwin De Smedt (rechts) hard aan het knokken was voor een podiumplaats was er nog wel de tijd om zijn ploegmaat Arno Meeusen (links) te groeten en aan te moedigen bij de kruising. Volkwin zou derde worden en pakte samen met Remco en de ploegmaats van 3PT de winst in de tweede divisie van de T3 Series. Wat dat tot gevolg had, ziet u in een toekomstige Foto Van De Week 🙂

En hier vind je meer dan 200 knappe foto’s van de Steengoed Maastriatlon door de lens van fotograaf Jack van Montfort.