Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Europese knuffel tussen twee toppers
Foto van de Week

Europese knuffel tussen twee toppers

Triatlete, wielrenster, cyclocrosser, tijdrijdster en duiveltje-doet-al Shirin Van Anrooij viel nadat ze woensdag de Europese trui mocht aantrekken na het EK tijdrijden bij de juniores in de armen van topcoach Marc Herremans. Het is het zoveelste bewijs dat Marc een neus heeft voor jonge toptalenten. Hij haalde Shirin op jonge leeftijd naar het 185-Sportoase-Cecemel team en begeleidt de Nederlandse naar het absolute topniveau… Twee toppers, in elkaars armen, dat is absoluut een Foto Van De Week waard. Voor het verslag over de knalprestatie van Shirin Van Anrooij in Alkmaar kan je terecht bij onze collega’s van 3athlon.nl.