Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
GripGrab breidt assortiment verder uit met Baselayers
Extra

GripGrab breidt assortiment verder uit met Baselayers

Voorbije lente bouwde het Scandinavische bedrijf GripGrab zijn gamma verder uit. Nadat het al bekend stond om zijn handschoenen en sokken waar heel wat toppers mee verschijnen kan je nu ook onderkledij van GripGrab aanschaffen. Wij waren benieuwd of ze met deze items opnieuw konden overtuigen.

Ultralight Sleeveless Mesh Baselayer

Met de stevige zomer die we in juli kenden konden we meteen de zomershirts uitvoerig uitproberen. Het eerste ondertruitje was er een met uitsluitend mesh stof die je best draagt voor zeer warme omstandigheden, perfect dus! Hoe het truitje eruit doet het ook perfect wat je ervan kan verwachten: een sterk ademend vermogen. Bij extreem warmste omstandigheden droegen we het truitje zelf tijdens een looptraining en het kon het vocht zeer mooi ophouden dat je lichaam dan toch wel verliest. Op de fiets uiteraard hetzelfde effect maar draag het truitje niet wanneer er redelijk wat wind staat wanneer de temperaturen niet ver boven de twintig graden gaat want dan voelen (zeker tijdens de afdalingen) sommige kilometers soms wat frisser aan. 


Expert Seamless Lightweight Baselayer SS

Het volgende shirt dat GripGrab op de markt brengt is een versie met mouwen. Het eerste wat ons opvalt waren de looks: een atypisch ondershirt die naar ons aanvoelen perfect geschikt is als een gewone loop – of sportshirt. Bij de term ‘leightweight’ stellen we ons ook wel wat vragen want we kennen toch heel wat verianten van andere merken die toch een stukje lichter aanvoelen. Maar over het belangrijkste, het functionele aspect van dit shirt, kunnen we alvast niet klagen. Het doet wat het moet doen en houdt het lichaam mooi droog gedurende de inspanningen tot een 20-tal graden.

Ons verdict

Over de maatvoering kunnen we duidelijk zijn: deze shirts sluiten volledig aan bij de maten die je normaal hanteert wanneer je een bovenstuk besteld. GripGrab blijft evolueren en breidt met deze shirts hun gamma verder uit met kwaliteitsvolle accesoires, iets waar ze naar onze mening zeker in geslaagd zijn. Met een prijs van €29,95 voor de sleeveless baselayer en €49,95 voor de Seamless Baselayer vallen ze alvast niet uit de toon.