Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
‘DE JOGCLUB  PODCAST’ : Mannen van Herent animeren jullie vanaf nu met eigen podcast!
Transition Area

‘DE JOGCLUB PODCAST’ : Mannen van Herent animeren jullie vanaf nu met eigen podcast!

De Belgische duatlon en -triatloncommunity heeft er even moeten op wachten met het is ervan gekomen: een nieuwe podcast is een feit. Robrecht Paesen, Seppe Odeyn en Pieter Heemeryck aka de ‘Jogclub Herent’ zullen regelmatig het reilen en zeilen van nationaal en mondiaal multisportnieuws onder de loep nemen. Een eerlijk maar heerlijke podcast die tot hilarische discussies leidt.

In hun try-out passeerden volgende onderwerpen de revue: reglementair onder een boei zwemmen in Jabbeke, de paincave van Lionel Sanders, de unieke voorbeschouwing van het voorbije BK Triatlon in Wuustwezel, het afscheid van Marino Vanhoenacker, De avonturen van Pieter in Praag, regenboogtruien binnen duatlon en triatlon, de talenknobbel die in Bart Aernouts schuilt en eigenlijk nog veel meer. Kortom een uur gevuld met leuke weetjes waarin de ‘sponsorpot’ sterk gespijsd wordt.

Deze week volgt er nog een 2de aflevering wat meteen de officieel start is van ‘De Jogclub Podcast’ waarbij vanaf nu ook telkens een gast de bende uit Herent zal vervoegen. De Podcast kan je vanaf nu integraal volgen via spotify, iTunes en SoundCloud.

Pieter Heemeryck is overigens niet aan zijn proefstuk toe want eerder was hij ook te gast bij de ‘Power Up Tri Podcast’ van Zwift. Zijn bezoek kan je ook op spotify beluisteren.