Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Het enige wat nog helpt als je in je Ironman hebt moeten opgeven…
Daan De Langhe en zijn grootste fan Stan (foto: Sara Baeten)
Foto van de Week

Het enige wat nog helpt als je in je Ironman hebt moeten opgeven…

Triatleet Daan De Langhe en vooral zijn 4-jarige zoontje Stan bewijzen eens te meer dat sport emotie is in de Ironman van Vichy. Voor Daan werd een topdag een rotdag met een onverwachte DNF, maar deze knuffel deed wonderen. “Soms eindigt een triatlon niet altijd zoals gehoopt,” vertelt Daan ons. “Door maagklachten en duizeligheid (onder andere door de hitte) moest ik de Ironman van Vichy tijdens het loopnummer verlaten.”

Daan De Langhe en zijn grootste fan Stan (foto: Sara Baeten)

“Deze Ironman was al een plan B nadat ik mijn deelname aan de Ironman van Hamburg door een armbreuk na een fietsongeval had moeten annuleren. Sport is emotie en daar hoort grote ontgoocheling ook bij. Deze foto is daar het beste bewijs van,” aldus Daan.

Zijn vriendin Sara legde dit geweldige moment vast waarop Daan troost vindt in de armpjes van zijn grootste fan. En dan is zo’n DNF een klein moment in de tijd maar zo’n beeld met je zoontje een herinnering voor de eeuwigheid… En voor onze rubriek Foto Van De Week ook. En Daan, die Ironman finish die komt er wel snel aan, daarvan zijn wij overtuigd… Overigens, kan de kleine Stan al zwemmen? 😉