Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman Hawaii – dag 3: Pro briefing, persconferentie, Duitse tactiek en Kona bier
De fietsen van Lange en Frodeno op minder dan 12 meter van elkaar :-) (foto: 3athlon.be)
Hawaii

Ironman Hawaii – dag 3: Pro briefing, persconferentie, Duitse tactiek en Kona bier

De tijd vliegt in Kona en het wereldkampioenschap Ironman triatlon komt er nu wel echt snel aan. Nog twee dagen en dan is het zo ver. Op onze derde volledige dag in Hawaii hebben Peter en Hans het in hun dagelijkse ‘recap’ over een geweldig verrassende persconferentie (not!), een laatste zwemtraining voor Bart, over Kona bier, over onze Poll en over de race tactiek van de Duitse topfavorieten Jan Frodeno en Patrick Lange… En ook hoe het donderdagavond wel erg rustig was op en rond Alii Drive, want de triatleten hebben nu echt wel de focus op zaterdag. Tot morgen, voor de bike check-in.