Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman Hawaii 2019 – dag 4: laatste loodjes, de fietsen, de pronostieken, de pancakes
Hawaii

Ironman Hawaii 2019 – dag 4: laatste loodjes, de fietsen, de pronostieken, de pancakes

Aloha Belgium… Op de vooravond van het WK Ironman triatlon in Hawaii hebben Peter en Hans zich geposteerd bij de legendarische Hot Corner, beroemd vanwege zijn broeierige kruispunt van fietsen naar lopen, maar op de vooravond van de wedstrijd komt de regen er vlot naar beneden. Onze 3athlon.be mannen trotseren met plezier de regen om het te hebben over de bike check-in, en hoe het materiaal stallen, de laatste loodjes zijn. Naast heel veel fietsen waren er ook toffe pronostieken (vul zelf ook zeker onze poll in) en Peter had het nog over pancakes…