Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman Hawaii 2019: Waar kan je het WK Ironman live volgen?
Bart Aernouts op het podium in hawaii (foto: Ingo Kutsche)
Hawaii

Ironman Hawaii 2019: Waar kan je het WK Ironman live volgen?

Vanaf zaterdag 12 oktober 18u25 beginnen we eraan: het 41ste wereldkampioenschap Ironman triatlon in Hawaii. Hoewel het de moeder aller triatlons is en een van de grootste sportevenementen ter wereld is, kan het best even een zoektocht zijn om de wedstrijd live te kunnen volgen. Bovendien is de live coverage van Ironman zelf niet altijd even eenvoudig te volgen. Daarom brengen we je graag een overzicht van alle manieren waarop je zaterdag en zondag de race zo goed mogelijk kan volgen…

Hele dag live op 3athlon.be

Als je alles te weten wil komen over de Belgen in het WK Ironman, dan is de liveblog van 3athlon.be eigenlijk je eerste stop. Door middel van tekst-updates, foto’s en filmpjes proberen we zoveel mogelijk informatie over de Belgen tot bij jou te brengen. We hebben niet alleen aandacht voor Bart Aernouts (met verschillende spotters op het parcours die Bart volgen), maar ook voor onze age groupers en paratriatleet Kim Plovier. Hier vind je de live coverage van 3athlon.be

Je kan bij ons ook je comments achterlaten bij de live coverage of op social media mee babbelen met de hashtag #IMHawaii.

Ironman Now coverage op Facebook

Ironman doet elk jaar een poging om de hele wedstrijd live in beeld te brengen. Op de Facebook pagina Ironman Now krijg je de hele tijd beelden van de wedstrijd, al valt op voorhand niet te voorspellen of je veel meer dan de koplopers te zien krijgt en je mag je verwachten aan heel veel ‘commercial breaks’.

Live Blog en Tracker op Ironman.com

De grootste bron van informatie is wellicht nog altijd de Ironman website (of de Ironman app) waar je de live coverage kan volgen, door middel van de live stream en door middel van de ticker met tekst en foto-updates. En in de Tracker kan je altijd op zoek gaan naar je favoriete triatleet door zijn of haar nummer of naam in te tikken.

Finale live op Duitse TV

Op de Duitse TV-zender ARD wordt de finale van de Ironman live uitgezonden van 23u55 zaterdag tot 3u45 zondag.

Live blog van Het Nieuwsblad

Naast het redactieteam van 3athlon.be is ook Maarten Delvaux van Het Nieuwsblad aanwezig. Naast de berichtgeving in de krant zelf, verzorgt hij ook een liveblog op de website van Het Nieuwsblad.

Live blog op Sporza

Ook op Sporza hebben ze online aandacht voor het WK Ironman 2019, met onder andere het interview dat we op 3athlon.be met Bart Aernouts hadden. De live blog vind je op de website van Sporza

Instagram account Bart Aernouts

Wil je exclusieve wedstrijdbeelden van Bart Aernouts? Zijn sociale media team, waarvan onze Geert Janssens van Be Movi ook deel uitmaakt, brengt de hele wedstrijd lang regelmatige updates op Instagram en dan vooral op Instagram Stories.