Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Cam Wurf lacht met Sanders, Kienle en zichzelf op Insta… En met Lange in podcast
Fun

Cam Wurf lacht met Sanders, Kienle en zichzelf op Insta… En met Lange in podcast

Je mag veel zeggen van Cameron Wurf, maar hij is het afgelopen jaar wel de triatleet met de meest uitgesproken mening op social media en en een man met een geweldig gevoel voor humor. Dat heeft hij nogmaals bewezen, enerzijds in een hilarische post over Sanders en Kienle op Instagram, waarbij hij ook met zichzelf lacht. En anderzijds was er deze week de Chasing & Racing Triathlon Show podcast waarin hij het onder andere over zijn ITU-wedstrijd heeft en dat hij geen ‘Lange’ wou doen, wegens te veel respect voor zijn collega’s…

“Don’t be a Pack Rat”

Op Instagram poseert Wurf met een kersttrui met als opschrift: “Don’t be a Pack Rat” en hij zegt er meteen bij dat Sebastian Kienle en Lionel Sanders er geweldig uit zouden zien met zo’n trui. Maar in het eerste comment lacht hij ook met zichzelf. “Ik heb voor mezelf tweede trui besteld om mijn ITU debuut te herinneren: “I wish I was a Pack Rat”…

https://www.instagram.com/p/B5j9nH5BzFr/

“Ik wou geen ‘Lange’ doen”

En dan was er nog de fameuze podcast van de Chasing & Racing Triathlon Show waarin Cam Wurf het uitgebreid had over zijn deelname aan de ITU World Cup in Santo Domingo, waar hij het zwaar had. “Maar ik wou geen ‘Lange’ doen en uit de wedstrijd stappen omdat ik serieus op mijn donder kreeg,” verwoordde Wurf het. Of in het Engels. “I didn’t want to do a ‘Lange’ and pull out of the race just because I got my butt kicked…” Beluister de podcast hier.

https://open.spotify.com/episode/23KKTsH0UMRpSNBEeaGCHS