Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mojid: een veilig cadeau met Kerstmis voor je favoriete sporter, nu met 15% korting
Extra

Mojid: een veilig cadeau met Kerstmis voor je favoriete sporter, nu met 15% korting

Mojid Bands, het Belgische bedrijf uit Slovakije, biedt momenteel een eindejaars korting van 15% op je gepersonaliseerde polsbandje. Geef dit jaar dan ook eens een veilig cadeau aan je favoriete sporter of aan je kinderen en familieleden. En je kan er meteen bijvertellen dat ze in de voetsporen treden van topatleten als Lucy Charles, Katrien Verstuyft, Timothy Van Houtem en anderen…

Emergency contact

We hebben eerder op 3athlon.be al gewezen op het nut van de Mojid Bands, zeker als je als atleet alleen op training bent of in een wedstrijd een ongeval hebt. Dankzij de persoonlijke gegevens op de kleurrijke polsbandjes kan meteen het nummer worden gebeld van je ‘emergency contact’ en hulpverleners kunnen er belangrijke medische informatie op terugvinden. Welke informatie? Dat kies je helemaal zelf. Je kan de Mojid polsband namelijk volledig personaliseren. En ze zijn er niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

Online shoppen met 15% korting

In deze eindejaarsperiode biedt Mojid Bands je een mooie korting aan van 15% op je gepersonaliseerde bandje. Shoppen doe je online op de website van Mojid Bands. En als je je mooie Mojid etui hebt ontvangen met daarin je gepersonaliseerde bandje, post het dan op social media en wie weet passeer je er nog mee op de pagina’s van 3athlon.be 🙂 Voor elke aankoop doneert Mojid Bands overigens 1 euro aan Child Focus.