Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bioracer wil stempel drukken in 2020
Extra

Bioracer wil stempel drukken in 2020

Op Velofollies kregen we in onze sofa het bezoek van Bioracer. Onze partner kende een succesvol 2019 binnen de triatlon maar staat in 2020 misschien wel voor een nog grotere uitdaging. Met de Olympische Spelen staat een groots event op de kalender waar zij ook zeer graag willen schitteren.

Snelste pak ter wereld

“Wij genieten de eer om met absolute toptalenten uit eigen land te mogen samenwerken”, aldus Sam Ratajczak. “Voor deze atleten zijn alle tools belangrijk om hun doel te bereiken en onze kledij is daar een element van. Wij doen er dan ook alles aan om het best mogelijke pak te ontwikkelen waar we rekening houden met alle diverse factoren. Uiteraard is dit alles een zeer tijdrovende kwestie, zo zijn wij al meer dan twee jaar bezig om het pak te ontwikkelen waarmee de atleten straks op de Olympische Spelen zullen te zien zijn. We zijn nu de laatste rechte lijn ingegaan om de laatste hand te leggen aan deze pakken.”

Bioracer Sponsored Athletes Team

Jolien Goyens gaf wat meer uitleg over een nieuw project voor triathleten: “Met het Bioracer Sponsored Athletes Team willen met onze merknaam een beter visibiliteit creëren. Elk jaar krijgen we heel wat aanvragen binnen van atleten die graag door ons zouden ondersteund worden. We hebben bekeken hoe we dit best konden aanpakken en kwamen uit op dit concept. De uitverkoren atleten zullen in hetzelfde, nieuwe design overal te wereld te zien zijn weliswaar met hun eigen sponsors op het pak. Dit moet zorgen voor een betere herkenbaarheid van Bioracer.”