Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Dankzij Bioracer aan de slag met mondmasker zelfbouwpakketten
Extra

Dankzij Bioracer aan de slag met mondmasker zelfbouwpakketten

‘Make It Belgium’

Door de hoge nood rond COVID19 kreeg Bioracer de vraag om een nieuw item aan hun gamma toe te voegen: mondmaskers. Met veel plezier gingen de medewerkers van het bedrijf hiermee aan de slag wat resulteerde tot deze modieuze items! In stijl deze speciale periode tegemoet? Het kan!

Op vraag van ‘Make It Belgium’ gaat Bioracer mondmasker zelfbouwpakketten samenstellen. De aanlevering en coördinatie zal gebeuren via het platform van Maakjemondmasker.be . Bioracer gaat deze bouwpakketten echter niet zelf confectioneren. Het is de bedoeling dat mensen thuis dat doen waarbij Bioracer vooral schaalbaarheid willen creëren.

Eigen ‘koerierdienst’

Om deze pakketten ter plaatse te krijgen doet Bioracer beroep op het netwerk van sportieve klanten. Trainingskilometers kunnen op die manier aangewend worden om de zelfbouwpakketten op het juiste adres te laten belanden. Jolien Goyens van bioracer toonde alvast het goede voorbeeld en ging als een van de eerste op pad met de nieuwe Bioracer mondmaskers.

Kindvriendelijk

 Naast het aanleveren van DIY-mondmaskers kreeg Bioracer van’ Make It Belgium’ ook de vraag om kindvriendelijke mondmaskers te produceren. Die vervaardiging gebeurt bij Bioracer zelf. Omdat een wit mondmasker niet cool is voor kinderen, gaan het bedrijf kleurrijke prints aanbrengen op de zichtbare stof. Het is de bedoeling om (semi-) herbruikbare maskers te fabriceren. Het textiel kan men wassen op 90 graden Celsius terwijl de filter kan vervangen worden.

Voor meer informatie hierover surf naar maakjemondmasker.be of mail naar mondmaskers@bioracer.com