Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
239 keer de Sigarenberg omhoog – Video van Seppe ‘Everesting’ Odeyn
Opvallend

239 keer de Sigarenberg omhoog – Video van Seppe ‘Everesting’ Odeyn

Met 239 beklimmingen van de Sigarenberg in Herent slaagde Seppe Odeyn afgelopen zaterdag met verve in zijn ‘Everesting’ uitdaging. Op papier (of op een computerscherm) ziet dat er al indrukwekkend uit: 8.848 hoogtemeters, bijna 400 km en meer dan 15 uur fietsen en 239 keer op en af dezelfde beklimming doen. Maar als je de beelden van Be Movi bekijkt, dan wordt pas duidelijk hoe straf de prestatie van de ondertussen wereldberuchte podcast-host is:

Het is overigens opvallend hoe vlot Seppe nog blijft babbelen na 140 beklimmingen. We zijn al benieuwd naar de volgende Podcast van de Jogclub. Maar eerst is er woensdag nog de volgende Zwift Pro Tri Race…