Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
3athlon cafe: Facebook live met Triatlon Vlaanderen over corona en triatlon
3athloncafe

3athlon cafe: Facebook live met Triatlon Vlaanderen over corona en triatlon

Woensdag 13 mei ontvangen we je graag in ons virtuele 3athlon cafe, met drie gasten van Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon en duatlon federatie: voorzitter Michael Schouwaerts, bestuurslid Bieke Verscheure en directeur Tom Schippers. Met hen gaan we het een uur lang hebben over de impact van de corona-crisis op de triatlonsport, op de atleten, de wedstrijden en de toekomst. Ze beantwoorden ook vragen van de kijkers tijdens onze Facebook Live tussen 20 en 21 u.

Hoe zal de triatlonsport er de komende weken en maanden uitzien? Gaan we opnieuw in groep kunnen trainen? Komen er nog wedstrijden en hoe zullen die er uitzien? En hoe zit het met zwemmen? Prangende vragen in deze corona-tijden die we uitgebreid bespreken met Michael Schouwaerts, Bieke Verscheure en Tom Schippers. Een unieke gelegenheid ook om kennis te maken met de nieuwe directeur van Triatlon Vlaanderen die een paar weken voor het losbreken van de corona-crisis gestart is.

Facebook Live

https://www.facebook.com/3athlon.be/videos/787960865069828/

Je vindt ons 3athlon cafe op de Facebookpagina van 3athlon.be op woensdag 13 mei tussen 20 en 21 uur. Kan je niet live kijken? Geen probleem, we nemen het 3athlon cafe op en posten het later op 3athlon.be.