Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
T3 Series starten met hoop toppers maar zonder publiek, live op 3athlon.be
Iets meer dan een jaar geleden won Simon De Cuyper de T3 in Antwerpen, hij start ook in de eerste post-corona T3 triatlon (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
Nieuws

T3 Series starten met hoop toppers maar zonder publiek, live op 3athlon.be

Nadat vorige zondag Oudenaarde met de Triatlon Van Vlaanderen de spits mocht afbijten van het nieuwe post-corona triatlonseizoen, wordt zaterdag op het Hazewinkel domein van Sport Vlaanderen in Willebroek de eerste T3 Series triatlon gehouden, met een hoop toppers, maar opnieuw zonder publiek. 3athlon.be zal wel ter plaatse zijn en voor de thuisblijvers live updates brengen van de supersprint-tijdrit-triatlon…

Uitgezonderd de uit blessure terugkomende Claire Michel staan onze Belgian Hammers zaterdag voor het eerst dit seizoen aan de start van een triatlon. Jelle Geens en Valerie Barthelemy verdedigen de kleuren van Atriac in de T3. Marten Van Riel neemt deel aan de open serie.

Het gaat om een supersprint-triatlon, met 350 meter zwemmen, 4,5 km fietsen en 1,5 km lopen. Alles gebeurt op het Hazewinkel domein van Sport Vlaanderen in Willebroek. Op het domein zelf wordt geen publiek toegelaten, maar wij brengen de hele dag live updates van de verschillende reeksen, met tussenstanden, foto’s en video.

Bekijk hier de startlijst van de T3 Series triatlon in Willebroek