Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Waarom triatleten wel van een zomers onweer kunnen genieten…
Fun

Waarom triatleten wel van een zomers onweer kunnen genieten…

Op de Nederlandse site dumpert.nl verscheen maandag een wel heel opvallend filmpje met een “wanna-be” triatleet in de hoofdrol die er het beste van maakte tijdens een zomers onweer. Bij het fietsen een onder water gelopen tunneltje tegenkomen? Geen probleem, ideaal voor een triatleet om in deze competitie-arme periode dan toch een triatlon te doen, al is het er een van heel korte afstand en zit de volgorde niet helemaal juist. En zie jij in het filmpje waarom we deze kerel een “wanna-be” triatleet noemen?

Bekijk het originele filmpje op dumpert.nl waar de commentaren ook hilarisch zijn…