Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triathloncongres gaat digitaal, online symposium met zelfde programma
Extra

Triathloncongres gaat digitaal, online symposium met zelfde programma

Normaal zou op 24 oktober het tweede Triathloncongres van Triatlon Vlaanderen hebben plaatsgevonden in Leuven, maar door de Covid-19 omstandigheden heeft de organisatie besloten om er een online symposium van te maken en niet te veel mensen samen te brengen op 1 plaats. Het programma blijft hetzelfde, dus het loont nog altijd de moeite om ook digitaal deel te nemen aan het grootste duursport-congres voor trainers en professionals. Bovendien geldt er een lager deelname tarief voor het online congres. Reeds ingeschreven deelnemers krijgen nog een mail van Triatlon Vlaanderen met extra informatie…

UPDATE: congres op 24/10 wordt online georganiseerd!✅ Verlaagd inschrijvingsgeld✅ Even boeiend programma👉 Schrijf nu in!ℹ️ https://triathloncongres.com/

Geplaatst door Triatlon Vlaanderen – 3Vl op Woensdag 30 september 2020

Trainer van Tony Martin

Het triathloncongres brengt een honderdtal trainers, coaches en professionals uit verschillende sporten samen. Het programma blijft de moeite, met onder andere Sebastian Weber, bekend als coach van onder andere Tony Martin, over het fysiologisch profiel van medaille-atleten. Ook zijn er sessies met Tim Moriau en Hans Van Alphen. Meer informatie vind je op de website van het triathloncongres