Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ook Jogclub Podcast neemt corona-maatregelen in hilarisch filmpje en ultra-runner Merijn Geerts te gast
Fun

Ook Jogclub Podcast neemt corona-maatregelen in hilarisch filmpje en ultra-runner Merijn Geerts te gast

Seppe Odeyn en Robrecht ‘Bobby’ Paesen, de presentatoren van een van de leukste sport-podcasts van Belgie, hebben op geheel eigen wijze een persconferentie gehouden om de nabije toekomst van de Jogclub Podcast toe te lichten en de verstrengde corona-maatregelen die ook voor hen gelden verder te duiden. Heb geen schrik, de Jogclub Podcast gaat ook in deze tijden door, al zal dat wat virtueler zijn dan anders. Bekijk het hilarische filmpje met Seppe in de rol van de premier van de Jogclub en Bobby als gebarentolk. En in de 67ste aflevering van de Podcast is de vice-wereldkampioen Big Dog’s Backyard Ultra te gast…

Vice-wereldkampioen Backyard Ultra te gast

Ondertussen kan je nog genieten van twee afleveringen met een centrale gast die Seppe en Bobby in de ogen kon kijken. Deze week is Merijn Geerts te gast, de ultra-loper die vorige week individueel vice-wereldkampioen ultra-running werd en samen met Team Belgium de wereldtitel pakte in de Big Dog’s Backyard Ultra. Merijn begon 9 jaar geleden met lopen en schakelde nog maar drie jaar geleden over naar ultra-trails. Hij won ondertussen al twee keer de Another One Bites The Dust van de Legende Trails. Merijn gunt ons een stevige blik achter de schermen van de Big Dog’s Backyard Ultra en vertelt hoe hij twee nachten zonder slaap kan en hoe je je lichaam kan trainen in hydratatie…