Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Brooks lanceert de nieuwe Scape Travel Bag collectie
Gear

Brooks lanceert de nieuwe Scape Travel Bag collectie

Omdat in kleine groep of individueel sporten het nieuwe ‘nu’ is zijn we vaak op zoek naar nieuwe uitdagingen. Gepakt en gezakt de fiets opspringen voor een meerdaagse tocht kan mogelijks tot een van deze sportieve uitspattingen behoren. De nieuwe Brooks Scape Travel Bag collectie bestaat uit tassen voor gravel ritten, bikepacking, touring en woon-werkverkeer en biedt uitstekende kwaliteit om zo de tocht aan te vatten. De tassen kunnen worden ingedeeld in zadel-, stuur-, frame- en bagagedragertassen.

De nieuwe Brooks Scape tassen collectie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften en eisen van lange-afstandsfietsers en bikepackers. Ze kunnen natuurlijk ook goed gebruikt worden tijdens alledaagse trainingen, gravel ritten, fietsforenzen en door degene die in en rond de stad een boodschap moeten doen. 

De nieuwe Brooks Scape tassen collectie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften en eisen van lange-afstandsfietsers en bikepackers. Ze kunnen natuurlijk ook goed gebruikt worden tijdens alledaagse trainingen, gravel ritten, fietsforenzen en door degene die in en rond de stad een boodschap moeten doen. 

De modulaire samenstelling van de Scape-serie zorgt ervoor dat het volume eenvoudig kan worden opgeschaald. De tassen zijn gemaakt van een slijtvaste en waterdichte stof en bestaat uit duurzame onderdelen en details. De collectie heeft verschillende opties voor zowel korte  ritten als ruimere tassen voor langere avonturen. Een slim systeem geeft verschillende bevestigingsmogelijkheden voor op de fiets. 

Veelzijdige, modulaire opslag

De 10-delige Brooks tassen collectie bestaat uit grote en kleine voor- en achtertassen: een rolvormige stuurtas, een kleine en compacte stuurtas, verschillende zadeltassen, frame- en bovenbuis tassen. Alle  Scape tassen zijn voorzien van nylon versteviging, Hypalon klittenband en betrouwbare Klick Fix® hardware voor talloze mogelijke configuraties voor zowel op de fiets als aan elkaar.

Klaar om elke storm te doorstaan

Om zware regenval en ruw weer aan te kunnen, zijn de Scape tassen opgebouwd uit een combinatie van waterdicht 660D polyester, PFC en PVC-vrij nylon. Een balans tussen een hoog draagvermogen en flexibele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat deze bestand zijn tegen scheuren, schuren en UV-licht. Details zoals de sluitingen, gesealde ritsen en flappen zorgen er ook voor dat de Scape Travel Bag collectie de hoogste standaard op het gebied van waterdichtheid bereikt. Zo kunnen de fietstassen onder alle weersomstandigheden en gedurende een lange periode gebruikt worden.

Om zware regenval en ruw weer aan te kunnen, zijn de Scape tassen opgebouwd uit een combinatie van waterdicht 660D polyester, PFC en PVC-vrij nylon. Een balans tussen een hoog draagvermogen en flexibele opbergmogelijkheden zorgen ervoor dat deze bestand zijn tegen scheuren, schuren en UV-licht. Details zoals de sluitingen, gesealde ritsen en flappen zorgen er ook voor dat de Scape Travel Bag collectie de hoogste standaard op het gebied van waterdichtheid bereikt. Zo kunnen de fietstassen onder alle weersomstandigheden en gedurende een lange periode gebruikt worden.

Zelf op pad

In het najaar trekt onze reporter er alvast zelf op uit voor een tweedaagse rit doorheen Vlaanderen en Wallonië. Dankzij onze vrienden van Twotone Amsterdam zal hij over enkele items van de nieuwe Brooks Scape Travel Bag collectie beschikken om zijn rit goed en wel te kunnen aanvatten zodat wij ook later kunnen meegenieten van dit korte avontuur. Stay Tuned!