Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Live vanaf 20 uur: 3athloncafe met zegekoningen Katrien Verstuyft en Christophe De Keyser
3athloncafe

Live vanaf 20 uur: 3athloncafe met zegekoningen Katrien Verstuyft en Christophe De Keyser

Op donderdag 25 februari houden we ons tweede 3athloncafe van 2021 en deze keer zijn zegekoningin Katrien Verstuyft en zegekoning Christophe De Keyser te gast. Ze zullen het in ons 3athloncafe hebben over hoe raar het is om in het 2020 corona-seizoen toch nog een aantal overwinningen te pakken ebn over wat de toekomst hen dit jaar en de komende jaren biedt. We zijn benieuwd hoe het staat met CDK’s plannen op de halve triatlon en welke volledige triatlons Katrien op het oog heeft. Check de 3athlon.be Facebook pagina op donderdag 25 februari vanaf 20 u. of volg hieronder live het 3athloncafe:

Herbekijk hier het 3athloncafe met Seppe en Bobby

In het 3athloncafe van januari waren Seppe Odeyn en Bobby Paesen van De Jogclub Podcast te gast. Het werd een vrolijk gesprek met een ruime terugblik op het triatlonseizoen 2020…

Volgend 3athloncafe over sport-ouders met Jelle Geens

Plan ook alvast het volgende 3athloncafe in je agenda. Dat vindt plaats op donderdag 18 maart. Dan is Belgian Hammer en de nummer twee van de wereld in 2020, Jelle Geens, te gast, samen met mama Nicole en papa Rudy. Dit derde 3athloncafe van 2021 gaat over sport-ouders, een initiatief van Triatlon Vlaanderen. Ook sportpsycholoog Bert De Cuyper, zelf papa van succesvol triatleet Simon De Cuyper, is van de partij.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTriatlonVlaanderen%2Fposts%2F2794598127457612&width=500&show_text=true&appId=1013698115310500&height=566" width="500" height="566" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>v