Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Fietsen is net een criterium, met veel bochten” – Bart Aernouts in Breakfast with Bob in Miami
Nieuws

“Fietsen is net een criterium, met veel bochten” – Bart Aernouts in Breakfast with Bob in Miami

Vrijdag begint het triatlonseizoen 2021 voor Bart Aernouts met de Challenge in Miami, een uitzonderlijke triatlon met slechts 60 km fietsen en 17 km lopen en met een bijzonder sterk deelnemersveld. Bart is sinds enkele dagen in de Verenigde Staten en mocht als één van de eerste favorieten aanschuiven bij de legendarische Bob Babbitt in Breakfast With Bob. Natuurlijk had Bob het alweer erg veel over de Ironman Hawaii, maar we leerden ook wat Bart vond van zijn parcoursverkenning in Miami. En blijkbaar ligt het fietsen op het Speedway circuit hem wel…

“Het parcours is een mooie verrassing,” vertelde Bart. “Ik heb niet deelgenomen aan de Challenge Daytona, maar ik heb het op TV bekeken. Dit is een heel ander parcours. Het doet me denken aan een criterium wat wij hier in Europa wel gewoon zijn, met veel bochten en korte rondjes. Het is een stuk technischer dan ik verwacht had na Challenge Daytona,” aldus Bart, die al heel blij is dat hij eindelijk weer een race kan doen. De komende dagen kijken we met Bart wat uitgebreider vooruit naar de Challenge triatlon in Miami, maar geniet voor nu van een vrolijk interview met Bob: