Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet Pieter Heemeryck voor de camera’s in Dubai…
Pieter Heemeryck voor de camera's van Sports Dubai TV (foto: 3athlon.be/Robrecht Paesen)
Foto van de Week

Triatleet Pieter Heemeryck voor de camera’s in Dubai…

Vrijdag 12 maart is de Belgische triatleet Pieter Heemeryck de absolute blikvanger van de 70.3 Ironman in Dubai, dat bleek woensdag eens te meer tijdens de persconferentie. Pieter wordt in Dubai als de absolute topfavoriet beschouwd nadat hij er vorig jaar nog tweede werd achter Bart Aernouts. Het was op de persconferentie dan ook aanschuiven voor de TV-ploegen om een interview te mogen doen met de Domo-Scott-triatleet. Gelukkig hadden wij 3athlon.be fotograaf Bobby Paesen ter plaatse om zo’ moment vast te leggen. Zo zien we hoe Pieter Heemeryck zich op 1 week tijd ontpopt tot een echte TV-ster. Eerst voor de camera’s van Sportweekend op Sporza en nog geen week later onder andere op Sports Dubai TV. Het levert een opvallende Foto Van De Week op. En check hieronder nog een aantal foto’s van de persconferentie in Dubai.

Naast Bobby Paesen is ook de andere helft van de Jogclub Podcast ter plaatse. Seppe Odeyn werd weer schaamteloos over het hoofd gezien door de internationale pers, maar de wereldkampioen duatlon van 2016 zal ongetwijfeld hard antwoorden met de benen vrijdag, en anders wel via de microfoon van de Jogclub Travel Podcast. Naast Pieter en Seppe komt ook nog Emmanuel Lejeune in Dubai aan de start, dus wij zullen de race op 3athlon.be van dichtbij volgen.

Pieter Heemeryck voor de camera’s van Sports Dubai TV (foto: 3athlon.be/Robrecht Paesen)