Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
70.3 Ironman in Limburg, trikes in Zwift en gelletjes met frietjes-smaak… De leukste aprilvissen op een rij
Fun

70.3 Ironman in Limburg, trikes in Zwift en gelletjes met frietjes-smaak… De leukste aprilvissen op een rij

We hebben 1 april weer overleefd en hoewel er een massa volk was op de triatlon van Ter Kamerenbos in Brussel, bleef het aantal triatlon-aprilgrappen beperkt dit jaar. Wellicht zorgen de veelvuldig uitgestelde en geannuleerde wedstrijden dit jaar al voor meer dan genoeg groen lachen. Toch vielen ons vandaag nog een paar leuke aprilvissen op. Wie geloofde er vandaag wel dat TrisportMnK een bericht kreeg dat ze in 2022 een 70.3 Ironman in Limburg zouden mogen organiseren? Wie op 1 april ging Zwiften moest het met een driewieler doen. En de leukste is volgens ons ook gewoon een gat in de markt: vandaag en alleen vandaag was er namelijk een energy gel met frietjes-smaak te verkrijgen…

Nieuw in 2022: 70.3 Ironman Kinrooi

Het Engels was net niet Amerikaans genoeg en dat er in 2022 een nieuwe 70.3 Ironman triatlon zou aangekondigd worden in dezelfde week als vier 2021-races moesten verschuiven, dat was natuurlijk veel te hard voor de hand liggend. Het zou TrisportMnK nochtans gegund zijn om een 70.3 Ironman in Kinrooi te ontvangen. Benieuwd hoe ze bij Ironman dan Kinrooi zouden uitspreken. Een leuke aprilvis, goed gedaan mannen!

Driewielers op Zwift

Als je de livestream van de Belgian Zwift Riders hierboven bekijkt, zie je ze rechts en links meerijden en voorbijkomen. Je kon op Zwift vandaag op 1 april kiezen voor een driewieler in plaats van de gewone fiets. Hoe je die trikes precies kon selecteren, was blijkbaar niet duidelijk want er waren er nog heel veel op de gewone race-fiets en we zagen veel opmerkingen over de driewielers voorbij komen. Wie op Zwift ging lopen, kon dat blijkbaar in een space-suit. Het wachten is nu op een screenshot van een driewieler met koersklakske, he Seppe? Nice one, Zwift…

Gelletje met frietjes-smaak

Maar de beste aprilgrap van 2021 was toch de nieuwe energy gel van Sanas met alleen op 1 april exclusief de typische smaak van Fries + Mayo. We hebben ondertussen al veel gelletjes en repen in bijzondere smaken zien voorbijkomen. Het zou ons dan ook niet verbazen dat er iemand probeert om een energy gel met frietjes-smaak uit te brengen. Het leverde bovendien nog heel wat leuke reacties op. Zo was er al massaal vraag naar een afgeleide smaak: friet met stoofvlees. Smakelijk gelachen… 😀