Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Teufel Supreme In, compacte in-ear hoofdtelefoon voor tijdens je trainingssessies.
Foto's 3athlon.be / Just Jean Media
Gear

Teufel Supreme In, compacte in-ear hoofdtelefoon voor tijdens je trainingssessies.

Met de Teufel Airy Sports testten we eind vorig jaar al eens een eerste product van het Duitse audiobedrijf uit. Nu kregen we met de gloednieuwe Supreme In een compactere variant in de bus om mee aan de slag te gaan. Een kleiner formaat dat niets inboet aan geluidskwaliteit of batterijduur, zeker lezen dus!

Eenvoud

In tegenstelling tot de Airy Sports ziet de Supreme In er heel wat eenvoudiger en dus minder opvallend uit. Ook al komt het woord ‘Sports’ niet in de productnaam voor, toch kan je deze in-ears perfect gebruiken tijdens je vele trainingsuren. Daarnaast weegt dit item slechts 18gram waardoor je al durft te vergeten dat je met oortjes aan het rondlopen bent.

De oortjes zitten goed in de oren al was het voor ons toch wel even zoeken om deze correct in te brengen maar eenmaal het instructie filmpje op we website bekeken zagen we al snel wat er fout ging. gelukkig zijn de kleine in-ears voorzien van een draad rond de nek waardoor we niet moesten zoeken wanneer deze eens uit het oor sprong. Eenmaal we de goede ‘fitting’ onder de knie hadden was dit echter geen enkel probleem meer.

Magnetisch

De bediening van de Supreme In is zeer gebruiksvriendelijk. Na het opladen met de bijgeleverde oplaadkabel konden we meteen met het audiotoestel aan de slag. Oortjes inbrengen, de middenknop van de bediening lang indrukken tot je als het ware een soort van klokgeluid hoort en je kan via bluetooth je Supreme In connecteren met je smartphone. Wanneer je de Supreme In wil afzetten draai je oortjes met de rugzijde naar elkaar toe en deze trekken elkaar magnetisch aan. Wanneer dit gebeurt is dan kan je de Supreme In wegbergen want het toestel zet zich nu vanzelf uit.

De audio kan je dankzij de drukknoppen handig bedienen. De verschillende toetsencombinaties (uitgelegd in het bijgeleverde foldertje) dien je enkel eens goed te bestuderen maar je bent alvast snel op weg. Belangrijkste om te onthouden: een maal drukken is start/stop, twee maal drukken doorspoelen of drie maal drukken en je kan je lievelingsnummer herbeluisteren.

Veilig

Met de Supreme In kan je tot wel 16 uur genieten van je muzieklijsten alsook draadloos bellen behoort tot de opties. Zeer belangrijk is dat je ook omgevingsgeluid feilloos kan blijven waarnemen waardoor je altijd veilig op pad bent met deze in-ears.

Uiteraard is de geluidskwaliteit het belangrijkste en ook hier zijn we opnieuw lovend over. Dankzij de Teufel Headphones app kan je de equalizer volledig naar eigen voorkeur instellen en ook de handige ShareMe functie is zeker iets om te bekijken wanneer je met twee op pad gaat en samen luidop hetzelfde nummer wil meezingen.

Met de De Supreme In heb je keuze uit verschillende kleuren en haal je in huis voor een adviesprijs van €119,99 . Bekijk zeker eens de website van Teufel Audio voor meer info.