Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bronzen olympische triatleet geeft trainingstips in Wuustwezel
Hayden Wilde pakte brons in Tokio (foto: World Triatlon/Wagner Araujo)
Extra

Bronzen olympische triatleet geeft trainingstips in Wuustwezel

Het was een bronzen medaille met een Belgisch randje toen Hayden Wilde in Tokio als derde over de streep kwam na een sterke olympische triatlon. Als partner van Hanne De Vet is de Nieuw-Zeelander toch ook een beetje een Belg. En dat hij net voor Belgian Hammer Marten Van Riel eindigde zullen ze hem in Loenhout en vooral Wuustwezel wel vergeven. Zeker bij het zien van onderstaande beelden. In een filmpje voor Super League Triathlon zien we Hayden Wilde, ook wel ‘The Maltese Falcon’ genoemd, trainen op Wuustwezelse wegen en in het 185 coaching center. De Kiwi geeft een ruim inzicht in zijn trainings-methodiek, met trainingsweken tot 25 uur, en heeft het onder andere over zijn crashes en zijn wedstrijd-voorbereidingen…