Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Veel plezier op de Endurance Sports Day in Kortrijk XPO – de 5 winnaars van onze duo-tickets
Extra

Veel plezier op de Endurance Sports Day in Kortrijk XPO – de 5 winnaars van onze duo-tickets

Met 3athlon.be mogen we 5 duo-tickets weggeven voor de live versie van de Endurance Sports Day in Kortrijk XPO op 11 november. We kregen heel wat juiste antwoorden op onze 3 vragen en uit de inzendingen koos onze onafhankelijke jury 5 winnaars die met zijn 2 naar Kortrijk mogen afzakken op wapenstilstand. Check hieronder wie de winnaars zijn. En ook als je niet gewonnen hebt, je kan je nog altijd inschrijven voor de Endurance Sports Day. Het programma is zeer de moeite, met als absolute blikvanger voor de triatlonliefhebber de Noorse headcoach Arild Tveiten, die een stevige inbreng heeft in het succes van 70.3 wereldkampioen Gustav Iden en olympisch kampioen Kristian Blummenfelt.

We vroegen onder andere welke Ironman de Noor Gustav Iden bij zijn debuut heeft gewonnen. Dat was natuurlijk de Ironman Florida in Panama City. Shane McLeod, de succescoach van de Red Lions komt ook langs in Kortrijk en hij brengt topgoalie Vincent Vanasch met zich mee. En Karel Sabbe verpulverde het record op de Via Alpina. De vijf winnaars die deze 3 antwoorden juist hadden, zijn:

Sander Vandendriessche uit Roeselare
Ruben Vandevoorde uit Tielt
Matthias Ceulemans uit Eppegem
Jari Heyse uit Gent
Mieke Taillieu uit Geluwe

De winnaars worden ook nog via email op de hoogte gebracht. We wensen hen veel plezier op de Endurance Sports Day in Kortrijk XPO.

Meer info over de Endurance Sports Day vind je op de website van de Endurance Sports Day.