Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wanneer je je triatlonfiets snel wil terugvinden in de wisselzone…
De kleurrijke Diamondback van Craig Schroeder (foto: Instagram Scott Flathouse RR)
Foto van de Week

Wanneer je je triatlonfiets snel wil terugvinden in de wisselzone…

Wanneer het zo slecht of fout is dat het weer goed wordt… Dat is onze eerste gedachte bij deze vrolijke Diamondback Andean triatlonfiets. Het grootste voordeel van deze fiets is volgens ons wel dat je niet moet gaan zoeken in de wisselzone waar je je fiets ook al weer in de rekken had gehangen. Hij springt er echt uit. Triatleet Craig Schroeder heeft blijkbaar een voorliefde voor oranje en paars en voor ‘pancakes’ want ook zijn Quintana Roo is in dezelfde kleuren opgemaakt. Samen met de HED-wielen lijkt het soms een beetje ’too much’ maar het valt wel op en bij ons toverde het meteen een glimlach op het gezicht. De foto is van Scott Flathouse die Craig Schroeder spotte tijdens de Ironman Florida en zo voor een kleurrijke Foto Van De Week zorgde. Scott Flathouse heeft wel meer oog voor opvallende fietsen en kleurcombinaties, zoals je kan zien op zijn Instagram-profiel.

Meer fotos van Scott Flathouse op Instagram:

Volg Craig Schroeder op Instagram: