Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Moncler x HOKA® tilt Mountain-ready footwear naar een hoger niveau
Extra

Moncler x HOKA® tilt Mountain-ready footwear naar een hoger niveau

Moncler en Hoka, twee innovatieve merken uit de Franse Alpen hebben hun krachten gebundeld in hun gedeelde expertise van endurance-bergsport om een nieuwe limited edition-versie van HOKA’s Mafate Speed 2 te creëren. Het resultaat is de ultieme trailschoen voor diverse uitdagingen.

Moncler en HOKA delen een zichtbare passie voor het ontwerpen en produceren van hoogwaardige prestatiekleding waarmee mensen van alle atletische niveaus de hoogste bergen aankunnen. Beide merken maken gebruik van de nieuwste technologieën en innovaties om vooruitstrevende, hoogwaardige kledingstukken te maken. HOKA is opgericht door atleten die hun downhill-snelheid wilden verbeteren en staat bekend om zijn prestatiegerichte schoenen, ontworpen om je het gevoel te geven dat je vliegt. Moncler staat bekend om zijn innovatieve donsjacks, die in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot wereldwijde luxe sport-iconen.

Moncler en HOKA hebben hun unieke stijlen samengevoegd om een high-performance bergschoen met reflecterende elementen te ontwerpen, waarmee je zowel in de bergen als in de moderne stad je mannetje kan staan. De Mafate Speed 2, een evolutie van het eerste HOKA-model ooit, is ontworpen voor het leveren van topprestaties. Dankzij innovatieve verbeteringen zoals een Vibram® Megagrip buitenzool en extra demping, compleet met kenmerkende HOKA geometrie, blink je met de Mafate Speed 2 uit op elk technisch terrein. Robuust, agressief, maar toch comfortabel – Moncler maakt de vernieuwde schoen toekomstbestendig in zilver met onmiskenbare driekleurige details en de iconische Moncler vilten patch.

Het iconische resultaat van de Moncler x HOKA-samenwerking wordt vanaf 1 december wereldwijd verkocht dus ook bij onze partners Vedette Sport in Lier en Optimize Tri Boutique in Kalmthout kunnen jullie weldra deze schoenen terugvinden. Adviesprijs voor de Mafate Speed 2 ligt op €225.