Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Flandriens in Cozumel, bike check-in voor Ironman-triatleten Pamphiel en Pieter
Flandriens in de Mexicaanse regen: Pamphiel Pareyn en Pieter Heemeryck klaar voor de Ironman Cozumel (foto: Bobby Paesen)
Foto van de Week

Flandriens in Cozumel, bike check-in voor Ironman-triatleten Pamphiel en Pieter

Zouden de Belgische triatleten Pamphiel Pareyn en Pieter Heemeryck zondag een extra voordeel hebben in de Ironman Cozumel? Zij kunnen als Flandriens natuurlijk uitstekend tegen de koude en de regen en dat zou zondag wel eens kunnen helpen. Wie dacht dat het in Cozumel altijd goed weer is, die komt deze keer bedrogen uit. “Normaal is het hier altijd goed weer inderdaad,” vertelt fotograaf en podcaster Bobby Paesen ons vanuit Cozumel, “maar deze week dus net niet. We hebben hier al wat stevige hoosbuien over ons heen gehad.” Dat was ook het geval vlak voor de bike check-in op zaterdag. En het levert ons een mooie Foto Van De Week op met twee super-triatleten die er in hun vuilniszak-capes uitzien als superhelden. Pamphiel Pareyn en Pieter Heemeryck lijken helemaal klaar voor hun laatste volledige triatlon van 2021. De Ironman Cozumel gaat zondag om 7u15 plaatselijke tijd van start, bij ons is het dan 13u15. Geniet ondertussen al mee van de foto’s van de bike check-in en duim mee dat we zondag naast de race foto’s ook mooie podiumfoto’s van onze twee Belgen krijgen.