Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
9 op rij in de Hel
Seppe Odeyn , 9-voudig winnaar van de Hel (foto: Jim De Sitter)
Multisports

9 op rij in de Hel

Een 10de finish en een 9de overwinning op rij, dat is wat deze zondag ons bracht in de Hel van Kasterlee door de hand van Seppe Odeyn.

Tijdens de eerste run van 15km zagen we reeds een afscheiding van enkele grote namen: Bart Borghs, Geert Lauryssen, Pieter De Jongh en niemand minder dan Seppe Odeyn. De schade voor de achtervolgers viel nog mee: een halve minuut voor Simon Stevens en Mathias Cloostermans.

Tijdens de eerste fietsronde werd er nog flink aan de boom geschud. Geert kreeg te kampen met een platte band, Pieter moest de rol lossen. Uiteindelijk werd ook Bart gelost en halverwege het fietsen was Seppe solo op weg naar de overwinning. In de achtergrond kwam het samen en zagen we een achtervolgende groep van 5 man.

Maar het kalf was verzopen, of ten minste gaan lopen. Niets kon meer baten om Seppe van zijn 9de overwinning in de hel te houden!