Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ex-triatleet Tomas Mannaert verhuist met Strakwerk naar gebouw met triatlon geschiedenis in Dendermonde
Strakwerk, het bedrijf van 3MD-voorzitter Tomas Mannaert, verhuist naar het vroegere Polar-gebouw in Dendermonde (foto: Strakwerk)
Nieuws

Ex-triatleet Tomas Mannaert verhuist met Strakwerk naar gebouw met triatlon geschiedenis in Dendermonde

Ex-triatleet Tomas Mannaert is een bezige bij, zowel op sportief als op professioneel vlak. De voorzitter van 3MD Dendermonde zag de laatste jaren de triatlonploeg, onder andere bekend van de Veldeman broers, uitgroeien tot één van de grootste clubs van het land. Maar ook als ondernemer blijft Thomas groeien. Hij blijft ook daarbij actief binnen de triatlonsport, eerst als sponsor van Bruno Clerbout met IPC Gietvloeren, en nu ook al een aantal jaar als vaste partner van 3athlon.be met IPC Services, REI Projects en Strakwerk. De drie bedrijven van de IPC Group zijn net verhuisd naar een nieuwe locatie in Dendermonde, een gebouw met een beetje triatlon geschiedenis.

Banner van Strakwerk op 3athlon.be

Sommige triatleten zullen de foto boven dit artikel ongetwijfeld herkend hebben. Het is het oude gebouw van Polar, waar vroeger ook de dienst-na-verkoop gevestigd was. Nu heeft Tomas Mannaert met zijn enthousiaste ploeg medewerkers een nieuwe thuis gevonden aan Vriesenrot 3 in Dendermonde. De inrichting werd uiteraard door Strakwerk zelf gedaan. Je kan hun projecten overigens volgen op Facebook of via de website van Strakwerk. We wensen Tomas veel succes en vooral veel plezier op de nieuwe locatie. Binnenkort gaan we er overigens zelf op de koffie voor een uitgebreid gesprek met Tomas over triatlon, ondernemen én die langverwachte comeback 🙂