Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Olympische Official legt nieuwe triatlon-reglementen uit in webinar van Triatlon Vlaanderen
Technical Official Dirk Bogaert met triatleet Michael Dewilde bij de triatlon van Willebroek (foto: Just Jean)
Nieuws

Olympische Official legt nieuwe triatlon-reglementen uit in webinar van Triatlon Vlaanderen

Over een maand start het Belgische triatlonseizoen met de sprinttriatlon (mét zwemmen in binnenbad) van Diksmuide en dus wordt het tijd om de veranderingen en nieuwe regels in de triatlon sportreglementen te leren kennen. Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon- en duatlonfederatie, biedt coaches en atleten de kans om een webinar te volgen op 24 februari met niemand minder dan olympisch technical official Dirk Bogaert die de regels zal duiden.

In een uurtje tijd worden niet alleen de nieuwigheden binnen de reglementen toegelicht. Dirk zal het ook hebben over de meest voorkomende overtredingen en zal tips geven hoe deze fouten te voorkomen. Het webinar gaat door op 24 februari van 19u30 tot 20u30. Inschrijven kan via deze link. 3VL-leden kunnen gratis deelnemen. Meer informatie vind je op de website van Triatlon Vlaanderen.

3VL zoekt nieuwe Technical Officals

Wil je meer weten over de sportreglementen en actief bijdragen als official op wedstrijden? Schrijf je dan in voor een opleiding tot Technical Official. De eerstvolgende opleidingsdag staat gepland op zaterdag 26 februari. Meer info via deze link.