Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triathlon24.be kondigt wetsuit testdagen aan: “Leukste manier om pakken te testen”
Triatleet test een BTLLNS wetsuit tijdens de testdagen van Triathlon24.be (foto: Triathlon24.be)
Extra

Triathlon24.be kondigt wetsuit testdagen aan: “Leukste manier om pakken te testen”

Het triatlonseizoen staat op punt van beginnen en dat is voor veel triatleten het uitgekozen moment om een nieuwe wetsuit aan te schaffen. Dankzij de wetsuit testdagen van Triathlon24.be kan je verschillende merken passen en de wetsuit kiezen die helemaal bij jou past. De triatlonwinkel uit Brasschaat organiseert verschillende testdagen in Vlaanderen, zowel in binnenbad als bij openwater locaties.

Van Antwerpen tot Leuven, van Kinrooi tot Meer… De komende weken kan je op verschillende locaties terecht om samen met Triathlon24.be op zoek te gaan naar het voor jou beste pak. Prachtige binnen- en buitenlocaties zijn daarvoor uitgezocht, zodat je je wetsuit natuurlijk meteen in het water kunt testen. “Nu is het nog te koud om buiten te zwemmen, maar wanneer het kan, zijn we natuurlijk in buitenwater te vinden,” luidt het bij Triathlon24.be.

Meerdere pakken overigens, want merken als Sailfish, BTTLNS, Aquaman, Zone3 en 2XU hebben hun deelname al bevestigd. “Dit zijn de leukste en meest informatieve momenten om een wetsuit te testen. Tijdens een testdag krijg je voldoende tijd om verschillende wetsuits uit te proberen. Een wetsuit die perfect past voor de één, kan weer net anders vallen voor de ander. Alle merken hebben eigen specificaties en tijdens de testdagen krijg je ruim de tijd om deze specificaties zelf te ontdekken en te onderzoeken welk wetsuit perfect bij jou past.”

Gratis deelname, maar wel even reserveren

Natuurlijk onderzoek je dat niet in je eentje, want tijdens de testdagen zijn er experts van Triathlon24.be aanwezig, maar ook vertegenwoordigers van de betreffende merken. Samen ga je op zoek naar de juiste maat en het juiste drijfvermogen. Naast wetsuits kun je op de wetsuit testdagen ook verschillende accessoires zoals zwemboeien, zwembrillen en neopreen spullen uitproberen.

Deelname aan de wetsuit testdagen is gratis en vrijblijvend, maar je moet wel even reserveren. Meer informatie, inclusief alle data en locaties, vind je hier. Via deze link kun je je eventueel direct aanmelden.

Banner bij 3athlon.be over Wetsuit testdagen bij Triathlon24.be