Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wetsuit testdag in Antwerpen dit weekend “Triatleten helpen bij belangrijke keuze…”
Een wetsuit testdag van Triathlon24.be (foto: Triathlon24.be)
Extra

Wetsuit testdag in Antwerpen dit weekend “Triatleten helpen bij belangrijke keuze…”

Het triatlonseizoen is in België al volop begonnen, met voorlopig nog het zwemonderdeel in binnenbad, maar het wordt het hoog tijd om je wetsuit voor 2022 te testen. Triathlon24.be, ook bekend van de triatlonwinkel aan de Bredabaan in Brasschaat, houdt nog een aantal wetsuit testdagen, met de eerste al op 27 maart in Antwerpen, waar je onder andere Sailfish, BTTLNS, Aquaman, Zone3 en 2XU wetsuits kan testen, met persoonlijke begeleiding.

“De instap is laag; deze dagen zijn bedoeld voor atleten van alle niveaus. Het juiste pak kan écht een verschil maken; soms van wel een paar minuten tijdens het zwemonderdeel. Tijdens de wetsuit testdagen helpen onze medewerkers, maar zeker ook specialisten van de betreffende wetsuit merken, de atleten bij het vinden van het pak dat het beste bij hen past. Door het juiste wetsuit word je niet alleen sneller, maar misschien net zo belangrijk, zwem je ook comfortabeler,” luidt het bij Triathlon24.be.

Banner bij 3athlon.be over Wetsuit testdagen bij Triathlon24.be
https://www.triathlon24.be/wetsuit-testdagen/?utm_source=website&utm_medium=banner&utm_campaign=3athlon-be&utm_id=wetsuit-testdagen-be

Aanmelden kan gratis en eenvoudig via deze link. “Deelname is geheel vrijblijvend; het is niet zo dat je dan verplicht bent om een wetsuit aan te schaffen. We willen deelnemers simpelweg de verschillen tussen de merken wetsuits laten zien, zodat ze zelf kunnen ervaren in welk pak zij het lekkerst, het makkelijkst en dus het snelst zwemmen,” aldus Triathlon24.be

Merken die aanwezig zijn op de wetsuit testdagen zijn onder andere Sailfish, BTTLNS, Aquaman, Zone3 en 2XU. Tijdens de wetsuit testdagen krijg je de mogelijkheid om in alle pakken te zwemmen.