Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Vlaanderen op zoek naar nieuwe Technisch Directeur Topsport
Reinout Van Schuylenbergh tijdens de Sportoase Triathlon Night in 2017 (foto: Sportoase RR)
Nieuws

Triatlon Vlaanderen op zoek naar nieuwe Technisch Directeur Topsport

Reinout Van Schuylenbergh, Technisch Directeur Topsport, verlaat na 15 jaar Triatlon Vlaanderen. Dat werd zaterdag tijdens de jaarlijkse Ledenvergadering bekendgemaakt en maandag bevestigde Reinout het nieuws. Dat betekent dat Triatlon Vlaanderen op zoek moet naar een nieuwe Technisch Directeur Topsport.

“Triatlon Vlaanderen zal een werkgroep samenstellen met vertegenwoordigers van de topsportcommissie, Sport Vlaanderen, Team Belgium, coaches, atleten en clubs.
Deze werkgroep heeft als doel om enerzijds het profiel op te maken van een nieuwe technisch directeur topsport en anderzijds om Triatlon Vlaanderen te adviseren in de aanwerving en uitwerking van het toekomstig topsportbeleid.

Deze werkgroep wordt opgericht naar aanleiding van het vertrek van Reinout Van Schuylenbergh die deze functie 16 jaar invulde en ontegensprekelijk een grote rol speelde in de huidige topsportsuccessen. Onze uitdrukkelijke dank aan Reinout voor de jarenlange inzet en toewijding in deze functie,” aldus Triatlon Vlaanderen in een persbericht.