Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Betta Curridori maakt debuut op WK Ironman Hawaii: “Overdonderd door de omvang van dit evenement”
Betta Curridori voor onze camera bij het WK Ironman in Hawaii (foto: 3athlon.be/David Pintens)
Hawaii

Betta Curridori maakt debuut op WK Ironman Hawaii: “Overdonderd door de omvang van dit evenement”

Donderdag 6 oktober staat er helaas geen enkele Belgische triatlete bij de pro’s aan de start van het WK Ironman in Hawaii. Alexandra Tondeur kwalificeerde zich met een tweede plaats in de Ironman van Nice, maar ze besloot om het kwalificatieslot niet te verzilveren wegens te duur. En dus kijken we met zijn allen uit naar het Hawaii-debuut van Betta Curridori, de Italiaanse partner van Jim Thijs, waardoor we nog een beetje een Belgische connectie hebben. Elisabetta is overigens dankbaar voor alle Belgische support. “Merciekes, of hoe zeggen jullie dat?”

Betta Curridori en haar Belgische partner Jim Thijs (foto; 3athlon.be)
Betta Curridori en haar Belgische partner Jim Thijs (foto; 3athlon.be)