Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De nieuwe ELEMNT ROAM, de krachtigste en meest intuïtieve fietscomputer ooit.
Foto's Wahoo
Gear

De nieuwe ELEMNT ROAM, de krachtigste en meest intuïtieve fietscomputer ooit.

De nieuwe Dual Band GPS ELEMNT ROAM is ontworpen voor fietsers om verder en langer te rijden en nieuwe wegen en paden te verkennen. De nieuwe fietscomputer heeft belangrijke nieuwe innovatieve functies waaronder dual band GPS, verbeterde navigatie, bijgewerkte Summit Segments Climb, een hoger contrast scherm en verbeterde geheugencapaciteit.

Dual Band GPS

De nieuwe ELEMNT ROAM is de meest krachtige en intuïtieve GPS fietscomputer die aan het Wahoo portfolio is toegevoegd. De Navigatie staat voorop bij het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe fietscomputer. De nieuwe ROAM heeft Dual Band GPS die zorgt voor een verbeterde en meer accurate navigatie-ervaring, vooral wanneer je in gebieden rijdt waar de GPS-ontvangst beperkt kan zijn zoals in bebost of stedelijke gebied.

Door de bijgewerkte functie Summit Segments Climb is het nog makkelijker om de voortgang van een klim te controleren. Deze populaire functie detecteert nu automatisch beklimmingen in een vooraf geladen route, toont voltooide beklimmingen en zorgt ervoor dat gebruikers meer gedetailleerde informatie kunnen bekijken over de huidige of nog komende beklimmingen van hun rit.

Meer geheugen en verbeterd scherm

De ROAM heeft een verbeterde schermkwaliteit die zorgt voor een scherpe weergave en perfecte zichtbaarheid. De ingebouwde lichtsensor meet de hoeveelheid licht, en past daarmee de achtergrondverlichting van je kleurenscherm aan. Hierdoor heb je altijd goed zicht, en wordt de accu van de ROAM niet onnodig belast.

De verbeterde geheugencapaciteit van 32GB staat gebruikers toe om een groter aantal regionale kaartpakketten en opgeslagen routes te beheren en op te slaan. Bij normaal gebruik is de batterijduur 17 uur en hierdoor is het gemakkelijker dan ooit voor fietsers langer onderweg te zijn.

De nieuwe ELEMNT ROAM sluit naadloos aan bij Wahoo’s uitgebreide producten portfolio. Fietsers kunnen hun workouts op de ROAM synchroniseren met hun Wahoo X abonnement, waardoor ze toegang hebben tot nieuwe routes en trainingen en hun complete workout geschiedenis in de Wahoo SYSTM app. De ROAM is daarnaast ook te gebruiken met alle KICKR Smart Trainers en de KICKR BIKE. Dit geeft fietsers ultieme flexibiliteit als het gaat om hun trainingen voor zowel binnen als buiten.