Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bike check-in van WK Ironman Hawaii in beeld
Sebastien Bellin met Luc Van Lierde bij de bike check-in in Kailua-Kona (foto: 3athlon.be)
Hawaii

Bike check-in van WK Ironman Hawaii in beeld

Nog een paar uurtjes voor de start van het WK Ironman Hawaii en terwijl de atleten proberen om in die laatste nacht zelf nog wat uurtjes te slapen, ronden wij met 3athlon.be de vrijdag in Kailua-Kona af met een selectie foto’s van en rond de bike check-in. Het was geweldig om een ontspannen Sebastien Bellin te zien, die als overlever van de aanslagen in Zaventem straks hét motto van Ironman wil waarmaken: Anything Is Possible! En er was ook nog pro-triatleet Rudy Von Berg, die met zijn op en top Belgische papa Rodolphe Von Berg op de foto ging. Officieel is Rudy Amerikaan in wedstrijd, maar voor ons zal hij altijd minstens een beetje Belg blijven. En bij onze hoofdredacteur kwam ook een kleine droom uit, zelf aan de microfoon in de Ironman Hawaii, met dank aan de altijd lichtjes fantastische Paul Kaye.

« of 2 »