Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hanne De Vet en Valerie Barthelemy debuteren op lange afstand en schuiven meteen aan bij Breakfast with Bob
Hanne De Vet op de fiets op het circuit van Daytona (foto: Clash Daytona RR)
Nieuws

Hanne De Vet en Valerie Barthelemy debuteren op lange afstand en schuiven meteen aan bij Breakfast with Bob

Vrijdag kijken we uit naar de Clash Daytona, de long distance triatlon op het iconische race circuit van Daytona die eerst onder Challenge en PTO vlag uitkwam, maar nu dus Clash Daytona heeft, en waar onze olympische triatleten Valerie Barthelemy en Hanne De Vet hun debuut maken. De twee Belgische triatletes werden voor hun allereerste long distance triatlon uitgenodigd door Bob Babbitt om bij Breakfast With Bob aan te schuiven. Geniet mee van de vrolijke interviews met Go Val Go en Vetje!

Hanne: “Het circuit is geweldig cool, en geweldig groot”

Valerie: “Ik weet niet of een Ironman iets voor mij is”

De start van de vrouwen is vrijdag om 10 u. plaatselijke tijd. Bij ons is het dan 16 u. De mannen starten om 13 u. plaatselijke tijd. Dat is 19 u. Belgische tijd. De wedstrijd zou live te volgen moeten zijn via de Facebookpagina van Clash Daytona en de Youtube pagina.