Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alweer nieuwe Franse triatlon onder Challenge in 2023 op populaire surflocatie
Zicht op Port d'Albret in Vieux-Boucau-les-Bains, locatie van een nieuwe Challenge triatlon in 2023 (foto: Wikimedia RR)
Nieuws

Alweer nieuwe Franse triatlon onder Challenge in 2023 op populaire surflocatie

Na eerder Challenge Montpellier en meer recent Challenge Fréjus en Challenge Cagnes-sur-Mer (beiden aan de Côte d’Azur, red.), kondigt Challenge Family nu zelfs haar vierde wedstrijd in Frankrijk aan. “We zijn trots dat we nu vier races in Frankrijk hebben, die alle vier een totaal andere ervaring bieden aan de atleten”, kijkt Challenge Family CEO Jort Vlam vooruit op de nieuwste aanwinst; Challenge Vieux Boucau. Die wedstrijd vindt plaats op 21 oktober 2023.

De wedstrijd zal plaatsvinden in het uiterste zuidwesten van Frankrijk, dicht tegen de noordgrens van Spanje. De regio staat bekend om haar talrijke sportmogelijkheden én uitgestrekte stranden. “Er wordt veel gesurfd aan de wilde kust, maar er kan ook perfect worden gezwommen in een prachtig meer. De vlakke wegen garanderen snelle fietstijden. De Race Directors Clément Besse en Céline Champion brengen een rijkdom aan ervaring met zich mee en wij kijken er naar uit om samen met hen en de lokale gemeenschap een memorabele wedstrijd neer te zetten om het Europese seizoen mee af te sluiten.”